Ferestre steclopachet

Usi PVC

Usi PVC

Usi PVC Balcon, Usi Interior Termopan, Usi Exterior, Ferestre Usi PVC - direct de la Producator

Compania noastra se ocupă de producția de usi de la intrare și balcon din metal-plastic de orice complexitate și configurare. În producția acestora respectăm standardele internaționale de calitate. Acest lucru face posibilă asigurarea că ușile respectă în întregime cerințele de fiabilitate, durabilitate, ecologie, funcționalitate și, desigur, de estetică. Usi PVC moderne au un nivel ridicat de izolare termică și fonică, au un nivel ridicat de rezistență la foc, sunt protejate împotriva sparegilor, nu sunt influențate de umiditatea ridicată și temperatură. Nu este surprinzător faptul că usi PVC Moldova le-au întrecut după popularitate pe cele clasice din lemn sau metal.

În afară de case și apartamente, usi PVC sunt instalate în birouri, magazine, cafenele și restaurante. Aceasta este o soluție practică și eficientă stabilită de mult timp ca cea mai bună alegere pentru astfel de scopuri. Usi PVC în Chișinău au devenit de mult timp o parte obișnuită a spațiilor comerciale de diferite tipuri.

Usi de balcon

Usi de balcon sunt fabricate cu utilizarea profilelor și furniturei obișnuite pentru ferestre. Ele se presează perfect de ramă protejând casa condiții meteorologice nefavorabile și de praf. Astfel de usi sunt comode pentru aerisirea încăperii datorită posibilității de deschidere verticală. Iar sistemul special de blocare ajută la reglarea gradului de deschidere. Executarea are loc în două variante: în întregime din sticlă su cu ajutorul unui panou tip sandwich în partea de jos. Prima opțiune este potrivită pentru luminarea maximă a încăperii. Al doilea menține eficiența termică la o performanță înaltă.

Usi Exterioare Termopan

Când se aleg ușile de la intrare, trebuie acordată o atenție deosebită izolației și siguranței pe care pot oferi. Acestea trebuie să protejeze în mod eficient încăperile de frig, zgomot, vânt și intruziuni nedorite. De aici și cerințele specială față de protecția împotriva spargerilor și față de rezistența produsului. Ușile de la intrare PVC se descurcă excelent cu sarcina lor. Ele sunt instalate pretutindeni în școli, grădinițe, case, spitale, etc. Astfel de uși sunt echipate cu un mecanism de blocare puternic, balamale armate și film blindat pentru ferestre. Acest lucru asigură funcționarea înaltă pentru mulți ani înainte.

Usi interior Termopan                                            

La fabricarea de usi de interior PVC se folosește un profil standard pentru ramă și un profil întărit pentru cercevea, ceea ce permite instalarea broaștei și balamalelor întărite. Ușile pot fi închise din ambele părți, ele arată o performanță înaltă în izolare fonică, ceea ce le face să fie o soluție ideală pentru birouri. În plus, usi PVC sunt rezistente la umiditate. Acest lucru este valabil mai ales pentru băi, saune și piscine.

25
Lucrările noastre

Comanda
Ferestre Usi Steclopachet

Profile Salamander

Pentru casa ta ferestre si usi termopan pe viata!

Producerea tuturor tipuriilor de comenzi personalizate
Comandati o masurare gratuita
Ce oferim?
Producere proprie
Producere proprie
Avem producere proprie automatizata pentru a oferi cea mai inalta calitate ferestrelor si usilor pvc
Controlul calitatii
Controlul calitatii
messages.Impreuna cu expertii nostri, verificam calitatea materialelor la fiecare etapa de producerewelcome
8 ani de experienta
8 ani de experienta
Detinem o experienta vasta in producerea si montarea ferestre, usi, pereti despartitori, balcoane si logii din pvc
5 ani garantie
messages.5 ani garantiewelcome
Oferim grantie la toate produsele noastre, puteti fi siguri pe calitatea oferita de noi
Achitare in credit
Achitare in credit
Oferim posibilitaeta de a achita ferestre, usi, pereti despertitori, balcoane si logii in rate
Producerea comenzilor personalizate
Producerea comenzilor personalizate
Putem oferi confectionarea la un design individual avand producerea proprie putem satisface orce dorinta a clientului
Economie de până la 30%
Economie de până la 30%
Economie de până la 30% la caldura in sezonul de iarna datorita sticlei duble pe care o detin profilele noastre pvc
Nivel sporit de rezistenta
Nivel sporit de rezistenta
Instalam o furnitura sigura pentru a va proteja de intrusi
Despre noi in cifre
Proiecte
1156
Proiecte
Clienti
896
Clienti
Design-uri
1210
Design-uri
Parteneri
36
Parteneri