Ferestre steclopachet
Blog

Ferestre usi Rehau in Moldova

Ferestre Usi PVC Profil Rehau Chisinau, Moldova

 

În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la profilul ferestrei Rehau german.

Caracteristicile ferestrei Rehau. De unde cumpar ferestre rehau în Moldova?

 

 REHAU este unul dintre liderii în domeniul constructiilor metaloplastice. La fel, in rand cu Rehau, liderii sunt și profilurile ferestre Salamander și ferestre Veka.

 Sortimentul Rehau include ferestre usi PVC de toate formele, dimensiunile și stilurile: uși glisante, uși franceze, modele tipice de uși, uși de terasă etc. Alegerea ferestrelor din PVC este foarte mare, iar calitatea PVC-ului înseamnă că vor arăta ca noi pentru anii următori. Ferestrele și ușile practic nu necesită întreținere, nu se deformează, nu putrezesc și nu au nevoie sa fie vopsite.

 Nu numai că vedeți diferența, dar chiar si o puteți auzi. Unul dintre cele mai evidente beneficii ale alegerii ferestrelor și usilor termopan este liniștea pe care o aduc. Toate sistemele de ferestre și uși REHAU pot reduce drastic nivelul de zgomot de pe strada. De asemenea, puteți fi siguri că vă simțiți în siguranță cu sistemele de ferestre usi termopan REHAU.

 Dar nu uitați că profilurile Salamander și Veka au aceleași caracteristici, iar unii indicatori sunt mult mai buni.

 

Caracteristici ferestre usi Rehau Moldova

 Sistemele de ferestre si usi REHAU, Salamander și VEKA sunt fabricate doar din PVC de cea mai bună calitate și sunt proiectate pentru a asigura durabilitatea, precum și pentru a instala cele mai eficiente mecanisme.

 Sistemele de bază Rehau, Salamander și VEKA îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică, sunt testate la cel mai înalt standard în ceea ce privește rezistenta la vremea de afara și scurgerile de aer. Și, desigur, respectă codurile de construcție necesare.

 

 REHAU, Salamander și VEKA incearca să reducă la minimum impactul lor asupra mediului. Calificările lor de mediu vorbesc de la sine. De ani de zile, ei au susținut produsele durabile și procesele de fabricație.

 Alegând REHAU, Salamander sau VEKA puteți fi sigur că alegeți o soluție ecologică.

 

Deci, care profil este mai bun: REHAU, Salamander sau VEKA?

 

 Toate sistemele de ferestre enumerate mai sus au proprietăți termice excelente și ating un nivel ridicat de eficiență energetică. Ferestre usi termopane ale acestor lideri au o durată de viață de peste 35 de ani și posibilitatea de a recicla toate piesele din PVC. Sistemele de ferestre usi termopane nu necesită nicio întreținere specială și conțin o compoziție unică care oferă o suprafață netedă lucioasă care garantează păstrarea aspectului său original.

 Fiecare profil are propria caracteristica și este selectat individual, în funcție de tipul construcției și de o serie de cerințe.

 

 Nu sunteți siguri ce profil să alegeți? Vă consultam gratuit la +373 76 040 400

 


25